Як виглядає найстарший син Арсена Мірзояна: до шлюбу з Тонею Матвієнко зробив дітей іншій жінці

Знаменитий український співак Арсен Мірзоян перш ніж увійти в будинок Ніни та Тоні Матвієнко був вимушений попрощатися зі своєю сім'єю, де залишив двох синів.

Арсен Мірзоян ніколи не приховував того факту, що коли почав зустрічатися з Танею Матвієнко, був одружений. У попередньому шлюбі музикант став батьком двічі: у нього народилося двоє синів. Двійко хлопців, Влад і Артем, зараз мешкають з мамою у Запоріжжі.Влад вже закінчив школу і мав вступити до університету, однак спеціальність юнака поки що залишається загадкою.

Арсен Мірзоян показав старшого сина

З родини чоловік пішов, коли хлопчики були зовсім маленькими, але залишив колишній дружині усе майно, яким володів. Фактично, до будинку своєї новоспеченої тещі Ніни Митрофанівни він прийшов без копійки у кишені, але двері артистки для нього були відчиненими.

Уся справа в тому, що Тоня вперше за багато років відчула себе по-справжньому щасливою. Про це розповідала її старша донька Уляна, яка навіть пішла жити до свого рідного батька, але коли у їхню сім’ю увійшов Мірзоян, повернулася назад.

Арсен Мірзоян показав свого старшого сина

Зі своїми синами Арсен підтримує зв’язок, проводить час і навіть організовує сумісні поїздки, де хлопчики мають можливість провести час зі своєю сестрою Ніною, а також мачухою. Судячи з усього, подібні подорожі проходять спокійно та без конфліктів, адже Тоня постійно публікує кадри, на яких показує, як сім’я добре проводить час разом. Складається враження, що хлопці потоваришували з артисткою, і родина як мінімум підтримує цю видимість.

Арсен Мірзоян зі старшим сином

Цілком імовірно, що у хлопців міг з’явитися і вітчим, однак колишня дружина Арсена веде закритий образ життя, тому дана інформація до преси не потрапляє. Чи залишилася родина після 24 лютого в Україні достеменно невідомо.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.