Головний “Холостяк” 2023 року Алекс Топольський збрив бороду і показав новий імідж: виглядає як дитина

Алекс Топольський став головним героєм останнього сезону романтичного шоу "Холостяк". Для того, щоб знайти своє кохання, Алекс спеціально прилетів Україну з США.

Алекс з першої зустрічі вразив всіх дівчат своєю зовнішністю та манерами, а ще багатьох зачепив його погляд, щирий, добрий та мужній. Звісно, велика кількість дівчат як на шоу, так і глядачки, захотіли пізнати його ближче. Тобто, дізнатися, яка він людина, як поводиться в тій чи іншій ситуації, що цінує, чого не приймає. І поступово Топольський відкривався, хоча майже з першого випуску мережею ширилась критика, що він мало говорить про себе і вимагає відвертості від дівчат.

Алекс Топольський

Проте Алекс теж відкривався, але по-своєму, у своєму власному стилі, і звісно, він вимагав від дівчат щирості, адже він один, а дівчат багато. І час на проєкті також обмежений. Не всі можуть швидко адаптуватися до нових обставин та бути повністю розслабленим під час простих розмов. І певно сам холостяк також був трохи скованим.

Але врешті-решт Алекс зміг знайти саме ту дівчину, яка, на його погляд, в тих умовах підходила йому як партнер по життю. І нею стала Катерина Лозовицька, яка також була трохи закритою. Та після шоу стосунки Олександра та Каті довго не проіснували, оскільки виявилось, що вони мають абсолютно різні погляди на стосунки чоловіка і жінки.

Про своє розставання та стосунки екс-пара розповіли на пост-шоу. І зараз же Алекс повернувся до США, а Катя продовжує будувати своє життя в Україні. Нині кожен з них став дуже популярним. І тема “Холостяка” досі актуальна, тому Топольському часто ставлять питання з приводу шоу, стосунків та його теперішнього життя.

І насправді, життя Топольського дуже змінилося, зараз він намагається зробити зі свого блогу в instagram щось корисне, тому разом з психологом Наталею Холоденко проводить прямі ефіри. Але ще в Алекса є й зміни у зовнішності.

Топольський без бороди

Річ в тому, що чоловік вирішив збрити бороду, яка була невід’ємною частиною його стилю та додавала віку і статусності. А тепер Топольський виглядає наче дитина, він помолодшав років на 10. Варто сказати, що новий образ йому дуже пасує.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?