Перша дружина Потапа вижила екс-чоловіка з продюсерського центру та їздить на Мерседесі: Горова знає собі ціну

Колишня дружина Потапа та відома українська продюсерка Ірина Горова підкорила мережу кадрами зі свого розкішного автомобілю. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року Ірина Горова та її колишній чоловік Потап пережили серйозні зміни у їхньому житті. Тривалий час вони зберігали хороші стосунки не тільки заради спільного сина Андрія, але й для компанії, власниками якої вони були до 2022-го.

Ірина Горова показала свій люксовий автомобіль

Минулого літа Олексій зізнався, що прийняв рішення повністю відійти від управління компанією і передав право на власність екс-дружині.

Ірина Горова показала свій люксовий автомобіль

Примітно, що продюсер перебрався до Іспанії ще наприкінці 2021-го, а коли його бізнес переживав можливо найсерйознішу кризу за всю історію існування продюсерського центру, Олексія не було на місці, адже він не наважувався повертатися в Україну.

Саме тоді стало відомо про кардинальні трансформації, що відбувалися всередині проєкту, а саме Горова анулювала контракти зі своїми підопічними, і стала надавати послуги усім бажаючим артистам. Що саме послужило причиною для зміни політики компанії достеменно невідомо.

Судячи з усього, справи Ірини Горової з тих пір йдуть вгору. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію в розкішній автівці. Продюсерка сфотографувалася у своєму люксовому Мерседесі і продемонструвала неймовірної якості салон машини. Варто відмітити, що і сама Ірина виглядає карколомно.

До речі, як один зі стовпів українського шоу-бізнесу Горова активно закликає слухачів переходити на українську музику та повністю відмовитися від споживання російського контенту.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.