Мартиновська завжди поруч: Ектор Хіменес-Браво показав, з ким відсвяткував День народження – “В колі близьких”

Ектор Хіменес-Браво відомий колумбійсько-український шеф-кухар, який став незамінним головним суддею на кулінарному проєкті "МастерШеф" і вже протягом 11-ти років ми всі бачимо його по телевізору.

Ектор живе в Україні вже понад 13 років, і за цей час, він дуже полюбив Україну, її культуру, страви та людей, яких він тут знайшов. Звісно, що за такий проміжок часу та кількість людей в оточенні, Ектора зустрів тих, хто став йому близькими та рідними. І більшою мірою ці люди в його житті з’явилися завдяки “МастерШефу”.

Ектор Хіменес-Браво

Оскільки такі масштабні проєкти знімає не 10 і навіть не 100 людей, то спілкування та цікавих, творчих людей поряд вистачало. Звісно, кожен рік склад команди трохи змінювався, хтось приходив, хтось уходив, щось змінилося. Були нові формати інтерв’ю. Тому, звісно, й люди постійно були нові.

Але найбільше Ектор здружився з колегами-суддями, Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським. Вони досить часто проводять час разом за межами знімального майданчика. Колеги знімають спільні відео, які викладають у Тік-Ток. Гуляють, відвідують якісь цікаві заходи.

І за весь час знайомства Оля, Володимир та Ектор дійсно стали близькими людьми один для одного. Мартиновська вже давно познайомила свою доньку Віруню з Хіменесом-Браво та Ярославським. І це вже демонструє щирість їхньої дружби.

Сторім

Днями Ектор вирішив розповісти про свою команду, про всі події, які відбувалися з ними та показати процес зйомок. Щоправда, що саме це за команда кухар не став уточнювати. І в цей же день він разом з мамою, Ольгою Мартиновською та іншими людьми відзначав День народження. Але що це за день – також залишаться загадкою, адже його особистий День народження 14 січня. Можна припустити, що це або дата стосовно “МастерШеф”, або це стосується чогось особистого, або Ектор згадав як святкував цього року свій день.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.