Як виглядає єдиний онук Софії Ротару? Творчий юнак з довгим волоссям, який тихо сховався в Європі

Знаменита українська співачка Софія Ротару має лише одного прямого спадкоємця, сина Руслана, однак він подарував матері двох онуків. Усі деталі в статті.

Своїх дітей Руслан Євдокименко назвав на честь матері та батька. Софія та Анатолій вже дорослі люди і активно будують не тільки особисте життя, але й кар’єру. Онучка Софії Ротару Соня проживає в Сполучених Штатах Америки зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Дівчина працює моделлю, а також отримує освіту і планує стати дизайнером. Тим часом її рідний брат Анатолій проживає в Європі.

Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний онук Анатолій

Софія і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний онук Анатолій. Софія і Анатолій Євдокименко

Про хлопця українці почули на початку 2022-го, коли наприкінці лютого молода людина разом зі своїм батьком Русланом намагався незаконно перетнути кордон. Чоловіків затримали, а наступного дня відпустили. Чи понесли вони якесь покарання за правопорушення досі невідомо.

Однак через декілька місяців Анатолію все ж таки вдалося вирватися та опинитися за кордоном. Незабаром він повідомив, що знаходиться у Франції.

Єдина онучка Софії Ротару Соня не дослухалася до волі легендарної бабусі
Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний онук Анатолій

Хлопець має дуже творчу натуру, а тому пішов по стопах своєї бабусі. Анатолій Євдокименко створює музику, тому Софія Михайлівна досить часто його рекламує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Про особисте життя чоловіка майже нічого невідомо, адже він досить закрита людина.

Варто відмітити, що Анатолій Русланович отримав блискучу освіту у Великобританії, вільно володіє декількома мовами і наполегливо намагається здійснити свою мрію та стати відомим музикантом. Хтозна, можливо в перспективі йому вдасться досягнути своєї мети.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.