Зачинилася вдома, байдикує та навіть не показується: як виглядає дочка Наталії Сумської не від Хостікоєва

Знаменита українська акторка Наталія Сумська має дорослу дочку, яка вже відчула на собі труднощі дорослого життя. Від втрат не оберігає ні слава, ні гроші.

Зараз Наталія Сумська щаслива у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим, і хоча кохання акторів має потужну історію, за плечима у артистки є невдалий шлюб. У союзі з Ігорем Мамаєм зірка дала життя своєму первістку — дівчинці Дарині. Дарина має успадкувала красу своєї матері та характер батька.

Наталія Сумська показала, як виглядає її чоловік Анатолій Хостікоєв
Наталя Сумська показала свою дорослу дочку Дарину

На відміну від інших членів родини, Дарина рідко з’являються на екрані, а своє життя присвятила музиці.

Наталя Сумська показала свою дорослу дочку Дарину

Красуня вийшла заміж і народила дочку. Однак життя не склалося таким чином, як вона планувала. Дарина втратила благовірного і разом з дитиною на руках повернулася до батьківського дому.

Наталія, звісно прийняла її з розпростертими обіймами. Але на цьому труднощі не закінчилися. Дівчина мала проблеми з роботою, а також була вимушена доглядати за маленькою дитиною. Тому утримання дочки та внучки на себе взяла Наталія Сумська, що часом стало її трохи турбувати. Адже як любляча людина акторка запереживала, чи зможе донька подбати про себе самостійно, якщо Наталії не буде поруч.

Наталя Сумська показала свою дорослу дочку Дарину

Сумська зізнається, що її спадкоємиця дуже схожа на батька у питаннях амбіційності та певних рис характеру. Наприклад, дівчина чекає, коли їй запропонують роботу, і не намагається вибитися в люди.

Нагадуємо, що у Дарини є рідний брат В’ячеслав, який вже встиг побудувати успішну акторську кар’єру, активно грає в театрі, знімається в кіно, а також займається дублюванням фільмів. Чоловік часто працює разом зі своєю тіткою Ольгою В’ячеславівною, живе окремо від батьків і навіть має фанаток.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.