“Яка я щаслива”: холостячка Злата Огнєвіч змінила стрижку на трендовий каскад – нове коротке і чорняве волосся

Злата Огнєвіч – популярна українська співачка, головна героїня проєкту на СТБ "Холостячка-2". Жінка обожнює мати гарний, а тому слідкує за своїм зовнішнім виглядом.

Ексклюзивно з підписниками в Instagram зірка поділилася своєю новою зачіскою. На відео співачка була усміхнена та щаслива. Вона подобалася собі, а це найголовніше.

Злата Огнєвіч завжди має розкішний вигляд. Всі звикли бачити її з довгим, чорнявим волоссям, але цього разу вирішила трішки поекспериментувати. Артистка показала себе в трендовому, модному каскаді, який дуже пасує холостячці. Майстри салону зробили й фарбування та лікування волосся.

“Мені його пофарбували та полікували. Яка я щаслива”, – поділилася Злата.

Злата Огнєвіч показала нову зачіску

Огнєвіч слідкує не тільки за своїм зовнішнім виглядом, а й здоров’ям всього тіла. Правильно харчується та займається спортом. Її творча діяльність забирає в неї багато часу, але про себе забувати не потрібно.

Також холостячка зазначила, що прихильників чекає дещо особливе. Третю ніч підряд не спить, готується до виступів, переробляє концертну програму, аби здивувати всіх небайдужих до її творчості.

“За ці декілька днів, я змінила пару країн. Їздила працювати над новими синглами, які скоро почуєте. Доробила попередні, готуюсь до концерту, переробляю концертну програму. Роботи дуже багато. Я зараз на такому автопілоті, бо вже три ночі нормально не сплю”, – розповіла співачка.

Злата Огнєвіч поділилася результатами роботи за ці дні

Нагадаємо, що у 2021 році взяла участь в проєкті “Холостячка-2”, де обирала своє кохання. Злата Огнєвіч по-справжньому та щиро закохалася в Андрія Задворного. Після шоу стосунки тривали всього півтора місяця. Андрій заявив, що почуттів, які були на проєкті більше немає.

Схожі статті

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?