Галкін і Пугачова, Нагієв, подруга Притули Варнава одяглись у жовто-блакитне: українські кольори пасують всім

Повномасштабна війна росії проти України затьмарила весь здоровий глузд майже кожному росіянину. Проте деякі не втратили почуття гідності й висловили підтримку нашому народу.

Висловити повну підтримку та співчуття Україні наважилися такі зірки російського шоу-бізнесу: Максим Галкін зі своєю дружиною Аллою Пугачовою, колишня колега Притули Катерина Варнава та актор Дмитро Нагієв. Не раз на публіці вони з’являлися одягненими в патріотичній жовто-синій символіці.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Це зіркове подружжя повністю стали на бік України. Ба більше, крім слів підтримки бачимо окремі дії. Максим Галкін організовує свої благодійні концерти в різних куточках світу й частину коштів передає на потреби українському народу.

На одному з таких виступів артист одягнув костюм в жовто-блакитних тонах. Українці щиро вдячні за таку позицію.

Дружина артиста Алла Пугачова теж не відстає від чоловіка й часто Примадонну можна зустріти в трендових речах в кольорі українського прапора. Навіть доньку вдягає подібно.

Алла Пугачова та донька Ліза вдягнені у кольорі українського прапора

Дмитро Нагієв

Російський актор Дмитро Нагієв відкрито ніяк не висловлює свою позицію у війні росії з Україною, проте своїми дописами в Instagram дав зрозуміти, що він проти подій, які відбуваються на нашій землі.

Нове опубліковане відео цьому доказ. Дмитро на фоні блакитного неба в жовтій куртці дивиться та посміхався в камеру. Українські підписники подякували артисту за підтримку.

Катерина Варнава

Колега та подруга Притула Катерина Варнава теж не підтримує повномасштабного вторгнення росії в Україну. За її словами, вона дуже переживає за українських колег, друзів, близьких і не розуміє людей, які рають цій війні. Вона хоче миру, добра та дружби. Але про ніяку дружбу зараз мова йти не може.

Своїми дописами та світлинами показувала свою підтримку Україні. В коментарях українці зазначили, що все бачать, розуміють і дякують зірці.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.