Емоція в чорно-білому: найкращі двоколірні фотосесії українських зірок – Осадча, Репяхова, Тарабарова

Фотосесії – це чи не найкращий спосіб роздивитися людську красу крізь призму об'єктиву. Наші зірки часто фотографуються та тішать світлинами своїх фанів.

Фотографія – це справжнє мистецтво. Люди, які з фотоапаратами на ти, можуть творити дива завдяки об’єктиву, людям та баченню кадру. Саме фотосесії здатні розкрити особистість людини з нового боку, ще не звіданого та не баченого. Наші знаменитості час від час радують своїх підписників та підписниць професійними кадрами. Останнім часом модним формат проведення фотосесії стали кадри чорно-білих відтінків. Наші зірки вже спробували себе в об’єктиві ч/б та показали результати роботи на своїх сторінках в соціальній мережі Інстаграм.

Катерина Осадча

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча не так давно поділилися атмосферною та затишною фотографією чорно-білого кольору. Жінка позує на дивані, сидячи з горнятком кави чи чаю. Зі світлини двох кольорів видно, що Катерина Осадча – у світлих джинсах, білій футболці та в’язаній білій кофтині. Саме чорно-білі кольори – прекрасна нагода розвивати свою уяву.

Катерина Осадча
Катерина Осадча

Катерина Репяхова

Знаменита дружина популярного українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова – справжня любительниця естетичних, красивих та якісних світлин у своєму профілі. Вона не обійшлася без фотосесії в чорно-білому стилі. Так, жінка недавно опублікувала фотографії, де вона позує, сидячи на дивані. На ній – біле боді та майка. Щоправда, такий відвертий одяг дещо збентежив підписників та підписниць, про це вони написали в коментарях.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова

Світлана Тарабарова

Навіть яскрава, рудоволоса та завжди кольорова співачка Світлана Тарабарова не втрималась від фотографій стриманих кольорів. Жінка позувала з серйозним виразом обличчя, у чорному класичному піджаку.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.