Оля Цибульська показала, як син фарбує їй нігті: “Запропонував мені заспокійливий манікюр” (ФОТО)

Оля Цибульська відома українська співачка і телеведуча, яка постійно дивує своїх підписників гуморними новинами зі свого життя. Оскільки гумор — це невід'ємна частина її життя.

Особисте життя Цибульської досить довгий час було під великим замком, оскільки її чоловік дійсно не хотів бути публічним, тому, на всіх заходах Цибульська була сама, або у колі своїх колег та друзів. Тому, ця ситуація викликала у публіки багато сумніві щодо наявності чоловіка у житті Олі. Це провокувало різноманітні плітки стосовно романів співачки.

Оля Цибульська

На самому початку її кар’єри дівчині приписували роман з Нікітою Добриніним, а згодом з кумом Дзідзьо. І чомусь, багато хто вважав, що саме він є батьком Нестора, оскільки зовнішньо вони схожі. Та сама Оля не реагувала на такі звинувачення, бо плітки завжди були, є і будуть. Важливо знати лише свою правду.

Так, влітку 2022 року нарешті у світ вийшов Сергій – чоловік Олі. І відтоді всі чутки відпали, але публічним чоловік не став і досі не бажає цього, тому що вважає це непотрібним для нього особисто. Тому, зараз Ольга більше показує себе та сина, який росте також з гумором.

Манікюр від сина

Тому, днями Цибульська показала, як Нестор вирішив зробити їй манікюр у домашніх умовах. Річ в тому, що хлопець малював прапор України у своїй інтерпретації. Тому вся кімната була замощена фарбами. Та у певний момент син вирішив зробити ще й матусі гарні нігті у яскравий синій колір, і це на той темний колір, який вже є на нігтях Цибульської.

Малюнок Нестора

До того ж варто сказати, що у родині Оля спілкується українською і син також. Хоча раніше, Нестор спілкувався переважно російською. Але перехід на рідну мову це свідомий вибір хлопчика, бо навкруги він чує українську.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.