Битва зіркових чубчиків: кому більше пасує модна стрижка – Кароль, Нікітюк, Єфросініній чи Поляковій

Жінки дуже полюбляють експериментувати над своєю зовнішністю. Тому, час від часу змінюють зачіску, колір волосся, стиль одягу, колір постійної помади, форму нігтів, одягають аксесуари, аби урізноманітнити образ, тобто, все незвичне для себе.

Найпростіша зміна, яка зробить ваш образ повністю новим – це нова стрижка або просто підстригти чубчик, і це не буде такий чубчик, який носила кожна дівчинка у дитинстві. Зараз існує багато варіацій, які підбираються під вашу зовнішність. Так, наприклад українські зірки також наважувались на стрижку чубчика, і у кожної з них він був різним та виглядав дуже доречно та незвично.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Ми звикли бачити Тіну у більш-менш одному образі, вона завжди носить волосся середньої довжини. І завжди її укладка однакова, це, або ідеально пряме волосся, або укладка на браш. Але був у Кароль період, в який вона обрізала чубчик. І співачці цей образ пасував. Для зміни стилю Тіна обрала рваний чубчик, він ніколи не виходить з моди.

Маша Єфросиніна

Маша Ефросиніна

Маша постійно змінюється, вона худне, набирає вагу, обрізає волосся, відрощує його, змінює стиль одягу. А також експериментує з чубчиком. Маша носила й класичний, й рваний, і чубчик суто по боках. Тобто, Марія дуже любить нові образи та постійно різна, і це чудово.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк полюбляє чубчик по боках, останні кілька років Леся змінює довжину волосся, але такий вид чубчика залишає завжди. Оскільки їй це подобається та дуже пасує.

Оля Полякова

Оля Полякова

Оля Полякова славиться довгим та гарним волоссям, яке  ніколи не чіпає, а ось з чубчиком Ольга експериментує залюбки. Так, приблизно рік тому Полякова підстригла класичний чубчик. На Олі бачити таку зачіску було зовсім незвично. Проте їй пасує такий образ.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?