Дружина зірки СТБ Григорія Решетніка Христина Решетнік показала трендовий колір весни 2023: білий до обличчя

Христина Решетнік – любляча дружина зіркового ведучого Григорія Решетніка. Показала свій трендовий колір на весну 2023. Образ жінки ми обговоримо в цій статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram Христина Решетнік змогла здивувати своїх підписників новим трендовим образом. Зазначила, що для неї колір, в якому вона вдягнена став модним у цьому сезоні.

Жінка постала у вишуканому, стильному, класичному білому костюмі. Доповнила образ ніжними кремовими босоніжками на підборах, сережками, срібною та золотистою підвісками. Хочемо підкреслити, що Христина має розкішний вигляд, тому її чоловік та сини можуть захоплюватися своєю мамою та коханою дружиною.

“Фото цієї п’ятниці. Зустрічаю вдома так своїх хлопців. Світлий для мене – колір цієї весни. А який ваш улюблений?”, – написала в дописі Христина.

Нагадаємо, що майбутнє подружжя познайомилося ще в далекому 2008-му році на роботі. Закохані відразу почали жити разом та будувати спільний побут. Хотіли подорожувати, мати власне житло, дітей. Приємно розуміти, що багато із задуманого вже здійснилося.

Сім’я Решетників знаходиться вдома у Києві й нікуди не збиралися тікати чи переїжджати під час війни. Подружжя зізнається, що з дітьми дійсно важко жити в таких умовах. Під звуки сирени, інколи без світла, на високому поверсі. Проте хочуть, щоб вся родина залишалася разом.

Христина Решетнік з чоловіком Григорієм та синами

Багато українських сімей не витримали це надскладне випробування та розлучилися, але Христина з Григорієм зазначають, що треба вміти говорити, домовлятися, давати собі час охолонути та працювати над проблемою, а не тікати від неї. Повага, довіра та любов – важливі складові для міцних стосунків.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.