Давно стала дружиною: обраниця екс-чоловіка Ані Лорак Налчаджиоглу підкорила виглядом у весільній сукні

Наречену колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Лілія вже має досвід серйозних стосунків та сімейних відносин. Про це говорять світлини, які знаходяться на її акаунті.

Після скандального розлучення Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу останній швидко зміг налагодити особисте життя. Так, незабаром стало відомо про відносини бізнесмена з візажисткою на ім’я Лілія. Красуня здалася аудиторії дуже схоже на свою попередницю, однак з часом чутки про те, що Мурат просто намагається знайти заміну Кароліні вщухли.

Обраниця Мурата Налчаджиоглу підкорила виглядом у весільній сукні

Мурат та його дівчина
Обраниця Мурата Налчаджиоглу підкорила виглядом у весільній сукні

2021 року красуня заявила про те, що заручилася з Муратом. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з Туреччини, на яких показала обручку на безіменному пальці. Щасливій події передували новини про розставання молодих людей. Імовірно, саме це за мотивувало їх заключити шлюб.

Через декілька місяців розпочнеться повномасштабна війна в Україні, і парі буде не до весілля. Втім, Реус вже має досвід одруження, адже була заміжньою і навіть має дочку від попередніх стосунків. На її акаунті також можна знайти кадри з весілля.

Обраниця Мурата Налчаджиоглу підкорила виглядом у весільній сукні

Дівчина постала у розкішній білосніжній сукні, яка могла б поконкурувати з образом Ані Лорак на весіллі з Муратом. Примітно, що не дивлячись на розірвання стосунків за попереднім обранцем, Лілія не стала видаляти дані кадри, вочевидь, вважаючи їх цінними.

Нагадуємо, що сам Мурат прекрасно ладнає зі своєю майбутньою пачеркою, а минулого року попрацював над зближенням своєї дочки Софії з її майбутньою зведеною сестрою. Дівчата багато часу проводили разом і зі сторони складається враження, що вони добре подружилися.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.