Світлана Лобода показала розкішний маєток у москві і вразила його вартістю: мільйони за білі колони та балкон

Світлана лобода вперше прокоментувала новини від російської преси, в яких ідеться про її нерухомість в Москві. Що про це думає сама співачка, дізнайтеся в нашій статті.

Після 24 лютого Світлана Лобода зайняла жорстку позицію. Артистка засудила війну, дії російської федерації та підтримала Україну публічно. Покидати територію Росії їй не довелося, адже вже декілька років вона проживає в Європі разом зі своїм обранцем та двома доньками.

Світлана Лобода показала розкішний маєток у москві

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон для відбудови Ірпеня
Світлана Лобода показала розкішний маєток у москві

Але як відомо, російська преса обожнює обговорювати втрати зірок, які встали на сторону України і розповідає про залишені знаменитостями мільйони. Нещодавно Світлана Лобода дізналася про те, що за версією змі, вона має розкішний маєток в Москві, а також 3 кімнатну квартиру. Нібито артистка на даний момент продає нерухомість та здає її в оренду.

На цей раз виконавиця не стала ігнорувати випад у свою сторону і публічно продемонструвала свою позицію і стосовно фейкових новин. Зірка оприлюднила фотографію маєтку, який вважають її власністю, а також поділилася враженнями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Світлана Лобода показала розкішний маєток у москві

“Які чарівні новини. Виявляється, у мене в Москві є садиба та трьохкімнатна квартира. Шкода, я про це тільки дізналася. Чекаю підтвердження і документів, щоб швидше продати та відправити гроші на ЗСУ”

Примітно, що раніше також з’являлась інформація про нібито мальтійське громадянство Світлани. Однак вона сфотографувала свій український паспорт та спростувала ці дані. Минулого року артистка також приїжджала до рідного Ірпеню і взяла активну участь у його відбудуванні. Зараз артистка знаходиться зі своєю сім’єю за кордоном.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.