|
08.07.2022 16:36

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої: Балан від щастя не засяє

Тіна Кароль заміж виходила лише раз. Нареченим артистки став чоловік, якого вона називає коханням усього свого життя — її другий продюсер Євген Огір. Розпис пара влаштувала таємно і подалі від папараці, а повінчалися вони з журналістами, купою гостей і на очах у всієї країни. 5 років проіснувала їхня родина, допоки крапку у сімейному щасті не поставила смерть Огіра від раку шлунку.

З тих пір поп-діва більше не була в образі нареченої, хоча на весіллях буває регулярно. Тіна є бажаною зіркою на багатьох корпоративах навіть попри те, що запросити її на приватний виступ коштує недешево. Рік тому Дядя Жора як власник івент-агентства розсекретив, що гонорар Кароль варіюється між 20 і 30 тисячами доларів.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля і засвітила неймовірної краси весільну сукню

Молода українська співачка Катерина Гуменюк, більш відома за творчим псевдонімом Ассоль, у 2019 році офіційно стала дружиною. На її весіллі з Артемом Тараненко співав весь бомонд українського шоу-бізнесу — Монатік, Вєрка Седючка, Тіна Кароль, а ведучими стали Катерина Осадча і Юрій Горбунов.

Зіркова наречена навіть заспівала дуетом з Тіною Кароль, що не залишилося без уваги користувачів мережі. Так само як і надзвичайно розкішна сукня Ассоль, на яку вона витратила 26 тисяч доларів, що вражає.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої

Фото і відео з виступу української поп-діви на весіллі також з’явилися на фанатських сторінках Кароль в Інстаграмі.

У коментарях шанувальниці зійшлися на думці, що також хочуть бачити Тіну, коли йтимуть під вінець, навряд чи усвідомлюючи, наскільки це дороге задоволення.