Романтика для двох: донька Суперблондинки Олі Полякової Маша Полякова поділилася чуттєвим відео з хлопцем

Донька відомої Суперблондинки Олі Полякової Маша поділилася чуттєвим, ніжним та романтичним відео зі своїм коханим. Як провели вечір закохані? Всі подробиці читайте в нашій статті.

Всі діти рано чи пізно дорослішають. Стають самостійними, вчаться жити окремо від батьків, будують своє майбутнє, закохуються та зустрічаються. Маша Полякова не виключення.

Дівчинці вже 18. Вона також живе окремо від найрідніших, зустріла хлопця, якого покохала та обрала, ким хоче стати. Так, на своїй сторінці в Instagram Маша показала підписникам, як провела романтично час зі своїм хлопцем.

На відео вони постали такими щасливими, усміхненими. Очі світилися, тому зайві слова будуть зайвими. Пара перебувала в Парижі. Бокал ігристого, Ейфелева вежа на фоні, неймовірний ресторан в Луврі. Всі ці складові зробили побачення розкішним та незабутнім.

“Париж – це точно найромантичніше місце для закоханих”, – підписав світлину хлопець Маші.

Маша Полякова поділилася, як провела час з коханим

Також відверто розповіли, що це була найкраща вечеря, з найкращим видом, яка тільки взагалі могла коли-небудь бути.

“Ресторан у Луврі, з шикарним видом на захід, на фоні Ейфелева вежа”, – підписав фото Артур.

Сторіз коханого Маші Полякової

Нагадаємо, що доньки Олі Полякової та Вадима Бураковського Маша та Аліса проживають в Лондоні. Маша навчається в музичному університеті. Обрала шлях зіркової матусі й мріє стати відомою артисткою. Аліса продовжує вчитися у школі.

Дівчатка дуже сумують за рідною домівкою. Вони ніколи не могли уявити, що зараз будуть так далеко, житимуть окремо і стануть такими самостійними. Проте сподіваються, що скоро повернуться до Батьківщини.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.