|
05.03.2023 16:09

Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару показала свою нову зачіску боб каре з чубчиком – стала молодшою

Автор: Юлія Ящук

Відомо, що зачіска боб каре з чубчиком користується чималою популярністю серед жінок. Ще б пак! Адже така стилізація волосся підійде майже кожному типу обличчя і принесе яскраві зміни до вашої зовнішності.

Так, на своїй сторінці в Instagram Ірина Сопонару продемонструвала, який вигляд має зі стильною, сучасною та оновленою зачіскою. Прихильники звикли бачити Ірину з довгим, прямим волоссям, тому були приємно вражені від нового стилю зірки.

В душевному, теплому сімейному серіалі “Одного разу під Полтавою” Яринка, героїня Ірини обожнювала носити довгу, білу косу, тому і цей образ буде ще довго асоціюватися з акторкою.

Проте Сопонару справжній професіонал, яка будь-яку роль зіграє відмінно, тому в різних зачісках гумористка має неперевершений вигляд зі своєю унікальністю.

Ірина Сопонару

Нагадаємо, що свою популярність, славу та любов глядачів отримала завдяки таким проєктам та серіалам: “Країна У”, “Одного разу під Полтавою”, “Ліга Сміху”, “Жіночий Квартал” тощо.

Цікавим є те, що за фахом жінка магістр політичних наук, проте це не завадило майбутній акторці йти за покликом серця. Закінчила театральну студію Театру “Чорний Квадрат” в столиці, в якому працює і зараз.

Зовсім скоро на прихильників Ірини чекає дещо особливе. Сопонару сповістила, що Житомир, Рівне та Луцьк можуть чекати на нову виставу, з її головною участю. Зазначила, що буде дуже цікаво та смішно.

Ірина Сопонару сповістила про нову виставу