Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт і розповіла про цікаве положення: “А під серцем…”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина сколихнула мережу, показавши кадр, на якому постала з великим округлим животом.

Декілька років тому Григорій Решетнік став багатодітним батьком. Його дружина Христина народила йому третього сина, якого назвали Олександром. Не дивлячись на завантаженість графіків, складні часи, економічні кризи, родина прекрасно справлялася з батьківством, і до сьогодні тішить своїх фанатів сімейними кадрами і відео.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей
Дружина Григорія Решетніка показала живіт

Дружина Григорія Решетніка показала живіт

Зараз Христина є активною користувачку соціальних мереж та популярною блогерку в Україні. Тому щодня шанувальники отримують новини від дівчини, а інколи мають шанс побачити і архівні кадри, які не були опубліковані на акаунті.

Дружина Григорія Решетніка поділилася кадром 10-річної давності

Наприклад, нещодавно Христина показала фотографію зі своєї першої вагітності. На знімку ще юна красуня постала у світлі кофтинці, блакитні майці та чорних штанях. Григорій в свою чергу тримається за животик своєї новоспеченої дружини.

У дописі до публікації блогерка повідомила, що тоді була вагітна своїм старшим сином Іваном. Примітно, що після трьох пологів Христина залишається дуже стрункою та підтягнутою, що не припиняє дивувати її підписниць.

Ба більше, пара навіть не збирається зупинятися на досягнутому, і ще півроку тому обговорювали журналістами можливість усиновити дітей. Григорій та Христина серйозно розглядають дану можливість, і окрім того, що хочуть побачити в своїй сім’ї нових членів, мріють допомогти дітям, які залишилися через війну без батьків.

Однак, дана тема поки що залишається на етапі обговорення. Тим не менш, хлопці вже знають про ідею своїх батьків і чекають на братика чи сестричку.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.