Перша дружина Потапа Ірина Горова показала молодика, з яким подорожує світом: Каменських такий не по зубах

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова підкорила мережу кадрами з дорослим сином Андрієм, який є єдиним спадкоємцем Олексія.

Розлучення Потапа та Ірини Горової було досить заплутаним та незрозумілим для їхніх фанатів. Спочатку колишня дружина продюсера запевняла, що в них все в порядку, чоловік їй не зраджує, і вона в ньому впевнена на сто відсотків. А вже через декілька років пара зізналася, що офіційно розлучилася, до цього не жила разом тривалий час, а до того як роз’їхатися Потап таки мав стосунки з Настею Каменських, про що він зізнався лише через 8 років після офіційного розставання з Іриною.

Донька Ірини Горової таємно вийшла заміж за мусульманина
Ірина Горова показала, як подорожує з сином

На весілля колишнього чоловіка Горова прийшла вже з новим бойфрендом, що дуже здивувало пресу. На той момент екс-подружжя змогло налагодити особисту сферу своїх життів і з гордо піднятою головою бажати одне одному щирої любові та щастя.

Ірина Горова показала, як подорожує з сином Андрієм

Окрім вищезгаданої історії стосунків Ірину та Олексія об’єднує спільний син. Андрій є єдиним спадкоємцем репера, заради якого він готовий на все. Хлопчик ріс у гармонійній та доброзичливій атмосфері, адже батьки зробили абсолютно все, щоб хлопчик не відчував відсутності батька.

Натомість Настя Каменських поки що не поспішає дарувати своєму чоловіку дитину. Пара неодноразово зізнавалася, що хоче стати батьками, однак за якихось причин не виходить.

Натомість Андрій Потапенко вже припиняє бути дитиною. Юнак знаходиться у підлітковому віці і все більше схожий на чоловіка, адже мужніє дуже стрімко. Нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри зі своєї сімейної подорожі. На них вона показала, як з Андрієм проводить час за кордоном.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.