15-річна донька Євгена Кошового Варвара кардинально змінила образ та пофарбувала волосся (ФОТО)

Євген Кошовий є батьком двох чудових доньок, одна з них вже у свої 15 років стала досить відомою, тому, до неї постійно прикута увага прихильників, журналістів та таких самих підлітків, як і вона сама.

Діти знаменитих людей з самого дитинства вважаються “особливими”, хоча немає жодних причин на це. Звісно, у них є певні привілеї, бо вони вже є популярними з самого малечку. Тому, їхнє життя цікавить людей, і ці діти можуть бути зовсім не публічними, можуть не хотіти виходити у світ разом зі своїми зірковими батьками, а можливо й навпаки.

Та, наприклад дочка актора та художнього керівника студії “Квартал 95” Євгена Кошового Варя у свої 15 років є досить відомою, оскільки дівчинка з самого дитинства вирішила піти стежкою свого батька та також пішла в акторську діяльність. І варто сказати, що Варвара вже зіграла роль у сіткомі на каналі ТЕТ “Батько рулить”.

У серіалі “Батько рулить” Варя виконала одну з головних ролей, вона зіграла старшу дочку. І ще три роки тому Ведучим ранкового шоу “Сніданок з 1+1” дівчинка розповіла, що батьки підтримують її у творчості, але не дають жодних порад. І справжньою актрисою вона поки що себе ще не вважає. Також донька Євгена брала участь у “Лізі сміху” та шоу “розсміши коміка”.

Та зараз Варвара вже підросла і нині дівчинці 15 років, це вже доволі дорослий вік у нинішньому світі, тому Варя вже має своє особисте життя, в яке її батьки не лізуть, але контролюють добробут своєї дочки. Відомо, що у Варі є хлопець, і він приблизно її ж віку. Дівчинка не надто активно веде свій блог у соцмережі instagram, проте, в сторіс Варя досить часто публікує як проводить свій час.

Новий образ Варі

Виходячи з історій та публікацій Варі зрозуміло, що вона модниця, полюбляє макіяжі та досить легко ставиться до зовнішніх змін. Так, днями донька Кошового показала свій новий образ. Від народження вона блондинка, але зараз дівчина вирішила пофарбувати волосся у темний колір, а також Варя підстригла модний чубчик, що додає родзинки до нового образу дівчини. Це фото Варвара виклала в instagram, чим і здивувала своїх підписників.

Схожі статті