Усі чоловіки в житті Ірини Білик: з ким насправді жила, працювала та зустрічалася мрія Діми Коляденка

Ірина Білик знаменита не тільки своїм талантом, а і справжнім фан-клубом із чоловіків, які захоплені її красою, голосом та харизмою, що зачаровує з першого погляду.

Ірина Білик – це знаменита українська співачка, виконавиця багатьох популярних в Україні та за кордоном пісень. Жінка славна своїм унікальним голосом, чудовою харизмою масовим репертуаром. Не дивно, що відому співачку намагалися завоювати різні чоловіки – і прості, і не менш знамениті.

Перший фактичним чоловіком української знаменитості був продюсер Юрій Нікітін.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін

Пара закоханих познайомилася на фестивалі. Однак у 1998 році Ірина зустріла манекенника Андрія Оверчука. Почуття були сильними.

Андрій Оверчук
Андрій Оверчук

Пара уклала шлюб, а співачка подарувала обранцю сина Гліба. Та вже у 2002 Білик втекла від екс-коханого.

За рік доля їй подарувала найвідоміший роман. Дмитро Коляденко без тями полюбив співачку. Навіть попри розрив, знаменитості інколи спілкуються і зараз.

Діма Коляденко
Діма Коляденко

Роман з Дікусаром у Білик зав’язався під час участі в шоу “Танці з зірками”. Як і все в житті поп-діви, ці відносини були бурхливими і розвивалися стрімко. 15-річна різниця у віці пари (не на користь Ірини) не завадила їм укласти шлюб в Ріо-де-Жанейро, однак тривав він усього 3 роки.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар

На даний момент останній і вже майже колишній чоловік Білик Аслан Ахмадов подарував їй другого сина Табріза та кілька щасливих років разом. Вони могли б тривати і далі, якби не одне велике але — Аслан живе і працює в Москві, тоді як Ірина вже давно влаштувалася в Києві, переїжджати одне до одного подружжя не хоче. Це і стало однією з причин, через що артистка вирішила подати на розлучення, незважаючи на сильне кохання до Ахмадова.

Аслан
Аслан Ахмадов

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.