Українські зірки, які стали батьками після 40 років: не тільки Фролова, Горбунов та Скрипка

Багато українських знаменитостей настільки сильно захоплюються саморозвитком, своєю кар'єрою, що часом і забувають про своє особисте життя.

Українські знаменитості – це справжній взірець такою трудолюбивості, про яку годі й говорити. Наші зірки присвячують себе повністю власні кар’єрі, вони невпинно працюють над собою, щоденно самовдосконалюються, а потім – неабияк дивують результатами своєї роботи. Це й не дивно, їхній увесь час – у роботі. Через це вони можуть дещо страждати в особистому плані. Логічно: коли ти постійно працюєш, часу на родину може не вистачати. Через це багато хто із зірок або не мають дітей, або стають батьками не у двадцять та тридцять, як це роблять дуже багато людей.

Василіса Фролова

Знаменита українська телепрезентерка та радіоведуча Василіса Фролова вперше стала мамою, коли їй було вже за сорок. Жінка об’єктивно оцінювала ситуацію, і якось вона навіть зізналась, що в якийсь момент перестала навіть і думати, що колись уже стане матір’ю.

Василіса Фролова з дитиною
Василіса Фролова з дитиною

Юрій Горбунов

Знаменитий український телеведучий уперше почув заповітне слово не “Мотор! Камера! Зйомка!” , а “Тату!” , коли йому було аж цілих сорок шість років. Тоді йому дитину народила його співведуча, дружина, із якою чоловік познайомився на роботі, Катерина Осадча. Незабаром, після народження сина Івана, чоловік став татом удруге.

Юрій Горбунов з дітьми та жінкою
Юрій Горбунов з дітьми та жінкою

Олег Скрипка

Популярний український не тільки співак, а ще й багатодітний зірковий татусь Олег Скрипка має не одну й не дві дитини. Разом із дружиною Наталією чоловік виховує аж чотирьох діток. Усі вони – від шістднадцятирічного Романа до найменшої Зоряни народилися тоді, коли Олегові Скрипці було вже за сорок років.

Олег Скрипка з дітьми
Олег Скрипка з дітьми

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.