|
07.03.2023 17:10

Поки мама прикриває в Україні: дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з посмішкою розгулює московськими прем’єрами

На початку минулого року Ользі Сумській довелося неодноразово обговорювати з журналістами вчинок своєї старшої дочки Антоніни, яка по сей день знаходиться в Москві разом зі своїм чоловіком Володимиром та двома дітьми.

За словами акторки, її спадкоємиця щиро хвилювалася за Україну, займає проукраїнську позицію, але не може собі дозволити ні говорити, ні виступати проти війни через місце проживання. Втім, чому Тоня не намагається виїхати з російської федерації Ольга В’ячеславівна пояснити не змогла.

Тоня Паперна з посмішкою відвідує московські прем’єри

Через декілька місяців зірка офіційно заявила, що не збирається виправдовувати дочку, але продовжить її любити та оберігати. З донькою зірка постійно підтримує зв’язок, спілкується онлайн з онуками та читає їм казки українською.

Тоня Паперна з посмішкою відвідує московські прем’єри

Тим часом Антоніна не тільки не розглядає можливість покинути москву, але і залюбки знімається в російських фільмах та відвідує там кінопрем’єри. Наприклад, нещодавно молода жінка з’явилася на черговому заході, широко посміхалася і почувалася дуже комфортно, принаймні, так це виглядало зі сторони.

Однак, українці на даний момент не можуть спостерігати за діяльністю акторки, адже вона обмежила їм доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Тоня Паперна з посмішкою відвідує московські прем’єри

Нагадуємо, що не так давно Ольга В’ячеславівна повідомила, що не виключена можливість мобілізації її зятя. Але навіть цей нюанс не може змусити сімейство евакуюватися за кордон.