Чергова криза на “МастерШеф”: Євгена Клопотенко сфотографували під час того, як він опинився біля сміттєбака

Євген Клопотенко відомий український шеф-кухар, якого прославило кулінарне шоу "МастерШеф", де він проявив свої здібності та здобув перемогу. І тепер Клопотенко вважають королем борща.

Євген показав себе досить цікавою особистістю на проєкті, він постійно боровся зі складними ситуаціями та часто виборював білий фартух на змаганнях. Тому його вважали дуже сильним конкурентом. Але з Женею хотіли працювати в одній команді, оскільки він міг підказати, допомогти, вигадати гарний та нестандартний рецепт страви.

Євген Клопотенко

Участь Євгена на шоу була дуже давно, тому за цей час він досяг великих вершин у своїй кар’єрі, тепер його дуже поважають у світі кулінарії, до того ж не тільки серед українських колег, а ще й поміж закордонних. У столиці Клопотенко має власні ресторани, які, до речі під час низького рівня електропостачання працювали як пункти незламності.

Також Євген досить активно допомагає українцям на волонтерському фронті, він часто робить збори коштів та в певний період разом зі своєю командою годував військових. Тому, чоловік завдяки своєму авторитету може допомагати іншим.

Клопотенко має не лише власну позицію у будь-якій ситуації, а ще й власний стиль, який є дуже українським. Женя дуже полюбляє демонструвати свою національність, любить демонструвати, що він українець. А також, Клопотенко одягається за останніми трендами, тобто любить одяг оверсайз.

Так, на одному з останніх фото Женя прирівняв себе з безхатченком та підняв тему моди та стилю, яку можна вважати соціальною, адже наш одяг демонструє наш внутрішній стан. Тож, на фото кухар постав біля сміттєбака, що виглядає досить дивно.

Але у коментарях люди почали достатньо позитивну дискусію, яка може лише підтвердити те, що тема одягу є важливою та цікавою для людей.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.