Дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу пофарбувалась у блонд та показала результат: все менше схожа на маму

Єдина дочка знаменитої російської співачки Ані Лорак Софія вразила мережу невеличкими змінами у зовнішності. Дізнайтеся, як дівчина виглядає зараз у нашій статті.

Минулого року життя єдиної дочки Ані Лорак Софії кардинально змінилося. Родина втекла з російської федерації та здебільшого жила у Європі. Тим часом спадкоємиця артистки поселилася вдома у батька у Туреччині.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд

Дівчина часто з’являлася на кадрах разом з Муратом та його нареченою Лілією, а також майбутньою зведеною сестрою. Сім’я намагалася триматися разом та проводити час, єднаючись та пізнаючи одне одного краще.

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд

Лише через півроку стало відомо, що Кароліна ховається в Іспанії. І саме звідти почали надходити нові кадри артистки вже разом з її спадкоємицею. За цей час Софія дуже змінилася. Зокрема дівчина схудла, стала вище зростом, а також пофарбувала волосся.

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд

Тепер спереду у красуні світлі локони, а позаду її натуральне чорне волосся. Варто відмітити, що вона все менше схожа на свою матір і все більше походить на батька, а також на турецьку бабусю, копією якої і так була в дитинстві.

Наприклад, завдяки турецькими генам красуня має розкішні пишні брови, про які мріють мільйони жінок, адже вони дозволяють сформувати обличчя красуні таким чином, яким вона бажає. І варто відмітити, що тільки вона стала підлітком, Ані подбала про те, щоб брови її дочки виглядали естетично.

Варто відмітити, що зараз Софія вже починає підспівувати артистів. Наприклад, на останньому відео урок показала, як її спадкоємиця намагається оволодіти мистецтвом вокалу. Виходить це в неї вже набагато краще, ніж в дитинстві, адже раніше Софію неодноразово критикували за відсутність голосу, не дивлячись на її вік.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.