Олена Кравець уперше розповіла, чому вона насправді пішла з 95-го Кварталу: здивувала зізнанням усіх

Олена Кравець тривалий час провела на сцені 95-го Кварталу, саме там жінка здобула шаленої популярності, а згодом перейшла у вільне плавання кар'єрного розвитку.

Олена Кравець – знаменита українська гумористка, акторка. Жінка тривалий період свого життя провела на сцені 95-го Кварталу. Саме там Олена Кравець здобула неабияку славу, її почали впізнавити, називати Лєнкою з Кварталу. Тому сміливо можна сказати, що саме 95-й Квартал був прекрасним майданчиком, який відкрив перед гумористкою великий світ шоу-бізнесу. А зараз же жінка – ведуча власного авторського проєкту на телеканалі ДОМ Тихий вечір із Оленою Кравець.

Олена Кравець на сцені Кварталу з колегами
Олена Кравець на сцені Кварталу з колегами

Жінка зізналася, що їй захотілося йти далі та пробувати себе в чомусь новому. Кравець щиро подякувала долі за все, що вона має, за досвід, який є найкращими роками в її житті.

Ведуча розповіла, що стосунки з ексколегами підтримує, і вони чудові, як були, оскільки це своєрідна спорідненість їхніх душ, бо вони знайомі з дитинства. Каже, усе стало ясно в червні. Саме тоді вони з Кварталом з’їздили у благодійний тур. А вже після нього, як сказала Кравець Маші Єфросиніній, жінка остаточно захотіла взяти паузу в роботі з колективом Кварталу. Головна причина, за словами акторки, – це проблеми зі здоров’ям.

Окрім цього, жінка заявила, що під час повномасштабної війни вона по-особливому відчула цінність кожної миті життя, саме через це вона не захотіла просто проживати дні.

Олена Кравець подякувала за розуміння з боку колег та шанувальників. Відзначила: це через багаторічну віддачу одне одному.

Акторка сказала чесно, що відчула, як їй некомфортно на сцені, через хворобу, тому вона на певний період відмовилася від усіх зйомок.

Зараз жінка ж є ведучою авторського проєкту, вона завжди про це мріяла.

Схожі статті