Хочу жити: дочка Олі Полякової Марія Полякова поділилася чуттєвою світлиною з хлопцем – на 8 березня не сама

Кохання здатне окрилити будь-яку людину. Доньці Олі Полякової Маші пощастило зустріти того самого. Всі новини про життя старшої доньки Суперблондинки читайте в нашому матеріалі.

Швидкий темп серця, приємне хвилювання при першій зустрічі, романтичні побачення – кохання має багато приємних стадій на початку стосунків та впродовж всього життя. Донька Олі Полякової Маша теж не втрачає можливості відчути ці неймовірні емоції.

Так, на своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася новою ніжною та романтичною світлиною зі своїм хлопцем. Двоє закоханих постали в Парижі перед Ейфелевою вежею. Така атмосфера дійсно надихає на любовний лад. Вони змогли сповна насолодитися прогулянкою містом та одне одним.

“Хочу жити, а не виживати”, – підписала світлину Маша.

Маша Полякова давно самостійна дівчинка. Живе окремо від батьків, планує своє життя і досягає поставлених цілей. Мріє бути схожою на зіркову матусю, стати справжньою артисткою та збирати стадіони її прихильників на власних концертах.

Відомо, що старша донька Полякової та Буряковського здобуває музичну освіту, навчається у престижному виші у Великій Британії.

Батьки вірять у сили Маші, підтримують її. Співачка впевнена, що у дитини шансів на успіх набагато більший, чим були у неї, адже у свої часи мала маленький голос, який згодом натренувала.

Найменша донька подружжя Аліса теж знаходиться за кордоном зі старшою сестрою. Дівчинка ще школярка, навчається у школі. Це особливий досвід для обох. Нова та по-справжньому особлива сторінка їхнього життя.

Маша Полякова з мамою та сестрою
Маша Полякова з мамою та сестрою

Маша та Аліса відверто зізнаються, що дуже мріють повернутися на Батьківщину та вірять у найкраще та світле майбутнє нашої країни.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.