Бічна драбинка: як виглядає актуальна стрижка весни 2023 на волоссі Світлани Лободи, Наді Дорофєєвої і Таюне

Модна зачіска – це запорука успішного образу, однак мода дуже перемінна, вона змінюється щосезону, щомісяця, ось наприклад, у 2023-му навесні буде новий тренд.

Стильна та безперечна зачіска – це ключовий момент вдалого, довершеного образу. Саме завдяки гарно вкладеному волоссю ми можемо досягти бажаного результату та виглядати на всі сто відсотків. Є класичні зачіски, а є – трендові. Стосовно останнього, то це завжди сміливо та незвично, однак тренди дуже легкозмінні. Та спробувати щось модне, безперечно, варто, адже стильні зачіски сезону – це завжди щось унікальне. Наприклад, навесні 2023-го буде актуальною стрижка під назвою бічна драбинка. Наші зірки показали тренд – які вони, читайте в матеріалі.

Світлана Лобода

Знаменита співачка Світлана Лобода показала світлини, де вона позує із новою модною зачіскою. Жінка пофарбована в неперевершений блонд, має невеличку чолку, а волосся вкладене на один бік більше, аніж на другий.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва – популярна в Україні та за кордоном сольна виконавиця, яка дуже відома не лише своїм талантом до вокалу та сцени, а ще й дотримання всіх трендів та модних викликів. Жінка не так давно з’явилася на фотографіях із зачіскою набік. Вона позує з-за концертної метушні. Її волосся рівне, але більша його частина – набік.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Таюне

Знаменита українська співачка, яка частково здобула своєї популярності завдяки відомості її чоловіка Олега Винника, Таюне теж любительниця гарно виглядати. Жінка переважно рідко показується шанувальникам та шанувальниць. Таюне переважно робить собі зачіску набік. Це допомагає її підкреслити всі її переваги.

Таюне
Таюне

Як бачимо, бічна драбинка – це не така нова трендова зачіска, адже її робили й раніше, вона – із розряду класики. Однак весна 2023 буде вся в цій зачісці, яка так різко увійшла у тренди.

Схожі статті

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

ТОП-10 найкращих нарядів вагітної Джамали, які бездоганно підкреслили круглий живіт: у моді 2024 року

Співачка Джамала продовжує вражати підписників свого фотоблогу новими та стильними образами. Представляємо до вашої уваги найкращі вбрання вагітної зірки, що стали трендом цієї весни.