Прояв любові: зірка 1+1 Катерина Осадча похизувалася букетом від чоловіка Горбунова – з 8 вітати тільки так

8 березня – свято жіночності, краси та справжньої весни. Зірка 1+1 Катерина Осадча отримала своє ніжне та чуттєве привітання від чоловіка Юрія Горбунова. Увага завжди важлива.

8 березня всі жінки відзначають своє справжнє свято. Сьогодні українські дівчата хочуть відчути себе коханими, бажаними та по-справжньому щасливими. Ведуча 1+1 поділилася, як привітав зі святом її коханий чоловік Юрій Горбунов.

На світлині бачимо гарні, різні за кольором тюльпани, які приносять задоволення та посмішку від одного тільки вигляду. В сторіз Катерина подякувала Юрію за такий прояв уваги та справжньої любові.

Катерина Осадча поділилася, як привітав її чоловік зі святом

Для щастя не потрібно дорогих подарунків. Достатньо принести навіть один тюльпанчик на знак вдячності. Увага та справжня теплота завжди залишиться в пріоритетах у кожної люблячої жінки.

Нагадаємо, що офіційно чоловіком та дружиною Юрій Горбунов та Катерина Осадча стали у 2017 році. Свої стосунки старалися довго приховувати, але згодом все таємне стає явним.

Відомо, що романтичні стосунки почали розвитися під час знімань вокального шоу на 1+1 “Голос. Діти”. Саме спільна робота у проєкті відкрила очі закоханим. Все сталося миттєво. Юрій першим зізнався у своїх почуттях, а Катерина стала ініціатором початку нової історії кохання.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Зараз подружжя живе та працює разом, допомагає Україні, аби наблизити її до перемоги, збирають кошти на благодійних концертах.

Відомо, що Осадча народила Горбунову двох синів: синочка Івана у 2017 році та Данила, який з’явився на світ у 2021 році. Від попереднього шлюбу з бізнесменом Олегом Поліщуком, з яким розлучилася у 2004 році Катерина має старшого сина Іллю, якому вже 20 років.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?