Молода і талановита: Ані Лорак знайшли заміну – юна співачка з мелірованим боб-каре, яка переспівала її пісню

Ані Лорак відома співачка, яка народилась та почала свою кар'єру в Україні, тут дівчина завоювала кохання мільйонної публіки, зробила себе популярною співачкою, чиї пісні переспівували всі.

Раніше пісні Лорак були як еліксир для кожної дівчини, адже в них завжди було багато сенсу, вони в цілому були про кохання, про почуття, про те, про що говорить душа кожної дівчини. Тому, треки Кароліни виходили в топи та були неймовірно популярними. Вони грали відусюди, радіо, телевізор, телефони, кафе.

Ані Лорак

Насправді й зараз стиль пісень Ані Лорак не змінився, він залишився таким же ліричним, душевним, романтичним. Але змінилося їх сприйняття. Оскільки Лорак останні 9 років живе у росії, і якщо перший час Лорак все ще сприймали як українську артистку, то зараз все інакше. Нині в Україні не співають пісень Лорак і не слухають, тому що її вже не сприймають як адекватну людину та українську співачку.

Проте у російській федерації Ані добре влаштувалась, і вже за останні пару місяців вона випустила два нових треки, які, звісно, стали популярними серед російських слухачів. А ще артистка стала не лише співачкою, а й акторкою. Вона знялась у фільмі “Поруч, але не разом” з зіркою серіалу “Кухня” Марком Богатирьовим. До того ж пісня Ані також має таку назву.

І саме на цей новий трек вже з’явився кавер, і він достатньо талановитий. Річ в тому, що донька Кароліни Софія вирішила заспівати разом зі своєю зірковою мамою нову пісню. На відео Софія постала з модною стрижкою боб-каре та меліруванням. І як виявилось, дівчинка також має талант співачки, бо не відстає за силою голову від своєї мами. Тож, можливо у майбутньому Софія стане новою зіркою естради та стане продовженням справи всього життя своєї мами.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.