Даша Квіткова з’явилась на одній сцені з Дантесом та Дурнєвим: слава прийшла швидко (ФОТО)

Даша Квіткова відома українська блогерка, яка має величезну аудиторію, оскільки дівчину вважають дуже мудрою, успішною, цікавою та достатньо досвідченою, аби брати з неї приклад.

Квітковій лише 25 років, а вона вже досягла в житті дуже багато речей. Даша ніколи не залежала від свого чоловіка Нікіти Добриніна, вона й до участі у “Холостяку” заробляла непогані гроші та вела блог, але після шоу її популярність зросла в кілька разів. А, як відомо, соціальні мережі приносять достатньо гарний дохід, тому, чим більше аудиторія, тим більше заробіток блогерів.

Даша Квіткова

Також, Квіткова має спільний бізнес з Добриніним – це проєкт “Академія віддалених професій”. Тобто, Даша розвивається у різних напрямках і це чудово. До того ж вона вже встигла вийти заміж, пожити сімейним життям, народити сина та розійтися. Тож і життєвий досвід у дівчини багатий. Але попри всі свої проблеми вона залишається в ресурсі та є прикладом для багатьох дівчат.

Даша демонструє як можна та як потрібно себе любити, яку позицію варто займати по життю та цінувати себе. Тому через такі теми у Даші велика аудиторія, яка її любить, прислухається до її порад та просто слідкує за її життям. Насправді кажуть, що глядачі роблять з блогерів зірок, і це часткова правда, бо якби не було б аудиторії, не було б і популярності.

Квіткова на Пожежі

Після того, як Даша розійшлась з Нікітою, вона стала ще більш популярною, тому зараз настав її зірковий час. Блогерів часто запрошують на різні шоу, і от якраз вчора Квіткову запросили Володя Дантес та Олексій Дурнєв на свій виступ “Пожежа”, який відбувався у Львові.

Квіткова з Дантесом

Глядачі були приємно шоковані, оскільки Даша є лідером думок у багатьох людей, і в залі її поява викликала бурхливу реакцію. Дашу відмітили на багатьох історіях з дуже приємними коментарями. Та й сам виступ пройшов дуже цікавим та смішним. Дантес, Дурнєв, глядачі й сама ж Даша залишилися у захваті.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.