Наталія Могилевська відгуляла гучне весілля та приголомшила виглядом: обрала не білу сукню, а червону

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська ніколи не відмовляє собі у світських заходах та розкішних святах, адже має дуже широке коло знайомств.

За десятки років успішної роботи у шоу-бізнесі у якості виконавиці та продюсера Наталія Могилевська встигла зав’язати численну кількість приятельських стосунків з представниками світської спільноти. Наприклад, Влад Дарвін колись добре познайомився з Могилевською під час зйомок програми “Фабрика зірок”.

Наталя Могилевська та Влад Дарвін
Наталія Могилевська відвідала весілля та приголомшила образом в червоній сукні

Згодом чоловік став успішним музикантом, а також написав неймовірну кількість пісень для українських артистів, які стали хітами.

Наталія Могилевська приголомшила образом в червоній сукні

В особистому житті у чоловіка також все налагодилося, адже декілька років тому він одружився. Влад завжди був дуже креативним, тому до організації весілля підійшов з фантазією. Подружжя ввело жорсткий дрес-код для гостей — червоне та чорне вбрання, а самі з’явилися повністю у білому.

Наталія Могилевська відвідала весілля та приголомшила образом в червоній сукні

Свято було влаштовано у тайському стилі, тому було дуже незвичним для мешканців Києва. І тим не менш, воно було настільки гучним та розкішним, що про нього ще довго писала преса. Потрапили до мережі і ексклюзивні кадри зі святкування, на яких і засвітилася Наталія Могилевська. Разом зі своїми колегами артистка постала у червоних сукнях, які пасували абсолютно всім.

Нагадуємо, що сама Наталія Могилевська поки що не поспішає з весіллям, хоча в неї вже з’явився бойфренд, на якого шанувальники мають певні надії. Вперше і востаннє співачка виходила заміж 20 років тому, за бізнесмена Дмитра Чалого. Весілля було найгучнішим в сезоні.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.