Не схожий на батька? Чому невістка Оксани Марченко ховає обличчя сина: зовнішність хлопчика більше не секрет

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина почала ховати обличчя свого єдиного спадкоємця Віктора. У чому ж справа?

Минулого року родина Оксани Марченко пережила серйозні зміни. Так, телеведуча втекла за тиждень до початку повномасштабної війни, залишивши свого чоловіка Віктора Медведчука та сім’ю сина Богдана.

Оксана Марченко повертається в Україну
Чому невістка Оксани Марченко ховає обличчя сина

Де саме зірка знайшла собі прихисток достеменно невідомо, однак в мережі здебільшого ширилися чутки про її перебування у російській федерації. Тим паче, що в Москві навчається її молодша дочка Дарина, а також проживає падчерка Ірина.

Чому невістка Оксани Марченко ховає обличчя сина

Після обміну Віктор Медведчук опинився в росії. Натомість щодо Богдана Марченка у пресі завжди були однакові новини: молода людина не покидав територію України. Як відомо, не так давно чоловік став батьком. Дружина Катерина народила йому первістка Віктора.

Дівчина володіє приголомшливими зовнішніми даними, захоплюється фотографією і увесь цей час активно вела особистий блог в соціальній мережі Instagram. У ньому вона показувала своє життя, модні образи, а також дозвілля з маленьким сином. Тому його зовнішність ніколи не була секретом для підписників.

Тим не менш, нещодавно Катерина прийняла рішення створити нову сторінку, яка буде закритою. Після 24 лютого дівчині довелося отримувати найрізноманітніші повідомлення від недоброзичливців. Увага преси також зіграла велику роль у даному рішенні.

Однак, повністю на нову сторінку дівчина не перебралася, а тому час від часу публікує фотографії на старій. Ось тільки тепер вона ховає обличчя сина.

Чому невістка Оксани Марченко ховає обличчя сина

Обережність, з якою Катерина взаємодіє зі своєю аудиторією досить помітна, а причини її вже давно відомі.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.