Зелене – то весна: Лілія Ребрик одягла сукню-вишиванку в трендовому кольорі весни 2023 – патріотичний лук

Вишукана, ніжна та надзвичайно талановита акторка та телеведуча Лілія Ребрик показала свій трендовий колір на весну 2023. Що з цього вийшло? Дивіться в нашій статті.

Зірки українського шоу-бізнесу люблять дивувати своїми трендовими образами на різні пори року. Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася, який колір для неї є модним на весну 2023. Саме зелений став для жінки улюбленим відтінком цього сезону.

Зазначимо, що зелений колір дуже пасує телеведучій. Білявка, з вираженими рисами обличчя вміє вдало обирати речі, які будуть її прикрашати. На новій світлині постала в патріотичному образі, не забуваючи нагадати, про своє українське походження.

“…бо зелене – то весна”, – підписала нове фото Лілія.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик зараз активно займається творчістю, виступає в театрі з різними виставами.

Крім акторських здібностей, зірка не раз дивує своїми майстерними танцювальними постановками, які чудово доповнюють кожну сцену. Фірмові шпагати стають завершенням всієї театральної вистави.

Нагадаємо, що завдяки силі танцю вона зустріла своє справжнє кохання, майбутнього чоловіка Андрія Дикого. Саме проєкт “Танці з зірками” подарував Лілії справжнє жіноче щастя, надійне плече, опору та тил. Андрій завжди підтримує свою дружину у всіх її починаннях.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий

Разом виховують двох прекрасних донечок: старша Діана, яка народилася у 2012 році та молодша донька Поліна, яка з’явилася на світ у 2018 році. Зазначимо, що дівчатка зростають дуже допитливими та творчими, як зіркові батьки.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.