Королева ночі повернулася: Суперблондинка Оля Полякова продемонструвала свої ніжки в екстравагантних образах

Співачка Оля Полякова завжди вміла відрізнятися своїми вишуканими, стильними та неймовірними образами, які прекрасно підкреслюють всі переваги у фігурі зірки.

Так, на своїй сторінці в Instagram Суперблондинка Оля Полякова показала кадри, як пройшов її концерт 8 березня в Києві. Всі з нетерпінням чекали на цю знакову подію, щоб сповна насолодитися хітами та голосом зірки.

Не обійшлося й без гарних нарядів, якими співачка хотіла вразити своїх прихильників та слухачів. Жінка постала в різних образах, які дуже добре підкреслювати красиву фігуру та довгі стрункі ніжки артистки.

Оля Полякова показала, який мала вигляд на своєму концерті

Співачка постала у двох основних образах. У повністю срібному, наче металевому, короткому платті, яке чудово виконало свою естетичну функцію та довгій, білій зі срібним корсетом сукні, з вирізом на ніжці для ефектного закінчення святкового концерту.

Нагадаємо, що Оля Полякова давно зробила анонс на свій концерт 8 березня до свята всіх жінок. Артистка засумувала за своїми шанувальниками, атмосферою на власних виступах, тому була дуже щаслива та неймовірно задоволена від отриманих емоцій.

Також зазначила, що це далеко не останні концерти з новою україномовною програмою “Все буде добре”.

“Перші, але далеко не останні концерти з новою, 100% українською програмою “Все буде добре”. Сподіваюсь, скоро побачимося з вами усіма у концертному залі!”, – поділилася Оля Полякова.

Всі у захваті від шаленої енергетики, такого таланту, повної віддачі сцені, тому з нетерпінням чекають нових анонсів з наступними датами виступів зірки.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.