У Горбунова буде донечка? 39-річна Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча є матір'ю трьох дітей. Двох хлопчиків вона подарувала Юрію Горбунову і одного політику Олегу Поліщуку. А що ж на рахунок донечки?

Інтервал між першими та другими пологами Катерини Осадчої був досить солідний. Свого первістка Іллю красуня народила на початку двотисячних, а хлопчика Івана від Юрія Горбунова провела на світ у 2017-му.

Юрій Горбунов та Катя Осадча зі своїми дітьми
Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

А вже незабаром фанати журналістки почали підозрювати, що вона знову вагітна. На цей раз, глядачів було не так просто обвести навколо пальця, адже вони знали, як Катерина ховає живіт: використовує високі сукні, одягає широкі пояси з пір’ям та пухом та вдається до інших хитрощів, які допомагали їй у цій нелегкій справі. У змові знаходилися і оператори, які знімали зірку таким чином, щоб глядач не здогадався про цікаве положення зірки.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Але здогадки виявилися вірними і 2021-го на світ з’явився третій син Катерини Данило. Пара не приховувала, що все ж таки розраховувала на донечку, але дізнавшись, що це син, обидва сяяли від щастя.

Юрій Горбунов
Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Юрій Горбунов тим часом почав натякати на те, що це не кінець, і донечка все ж таки з’явиться в їхній родині. Натомість Катерина дала зрозуміти, що нічого обіцяти не буде і можливо це були її останні пологи.

Заходила мова і про усиновлення, однак під час повномасштабної війни даний процес сильно ускладнюється, тож пара вирішила поки що потягнути час з цим рішенням.

Натомість Катерина знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю, постав у кадрі з округлим животником, який вона засвітила під час позквання на камеру в облягаючій сукні.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Даній фотографії з’явилися нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.