|
09.03.2023 17:56

Не судилося бути свекрами для Лозовицької: Холостяк-12 Алекс Топольський вперше показав своїх батьків

Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram Алекс Топольський поділився чуттєвими архівними світлинами зі своїми батьками. З нагоди свята всіх жінок, подякував своїй матусі й зазначив, що має гарний приклад, якою повинна бути справжня жінка.

“Насправді я обожнюю свято 8 березня, тому що у мене є гарний приклад мудрої, жіночної, люблячої та впевненої у собі жінки – це моя мама”, – підписав фото Алекс Топольський.

Холостяк Алекс Топольський показав свою матусю

Але і це не все. Топольський показав і свого батька, де розповів, що він став прикладом справжнього мужнього чоловіка. Подякував своїм батькам за виховання, теплоту, ніжність та підтримку.

“Мій батько був прикладом для мене справжнього чоловіка, а мама була прикладом справжньої жінки. Саме вони показали мені, якими мають бути стосунки й що таке справжнє кохання. Вони для мене ідеал”, – відверто розповів Алекс.

Алекс Топольський показав свого батька

Бувши юним хлопцем, він ніколи не повірив, яких висот зможе досягти. Поки його однолітки бавилися, гуляли та веселилися, молодий хлопчина мав натхнення до пізнання нового та цікавого.

Завдяки своїй праці, наполегливості та обізнаності в багатьох сферах, Алекс зміг стати тим, ким є зараз.

Нагадаємо, що у 2022 році Алекс Топольський був головним героєм романтичного проєкту “Холостяк-12”. Закоханий хлопець зробив вибір на користь Катерини Лозовицької, проте після закінчення шоу стало відомо, що пара не разом.