Тепер і молодша зірка: донька Євгена Кошового Серафима вперше вийшла на сцену – розчулила всіх

"Вечірній квартал" – це особливе гумористичне шоу, яке люблять всі українці, і не тільки, оскільки воно завжди було таким справжнім, що люди постійно чекали того самого вечора, коли можна сісти всією родиною за переглядом випуску.
Донька Кошового на сцені

Студія “Квартал 95” це команда однодумців, вона велика, дружня, креативна, дуже талановита і головне щира. Тому шоу з самого початку й досі заслуговує величезну увагу українців. Сценки від акторів “Кварталу” завжди були дуже життєвими, простими та зрозумілими для нашого народу. Це чудово, коли є такі шоу, які можуть не лише насмішити та підбадьорити, а ще й донести якусь певну мораль.

Дочка Кошового

Звичайно, що після вибуття Зеленського з команди кварталівців трошки все змінилося, але тепер за все відповідає Євген Кошовий. І з початку війни нові випуски “Вечірнього кварталу” не знімали, адже це було недоречним та певний проміжок часу людям було взагалі не до гумору. Але згодом всі адаптувалися до нових умов і почали жити наповну. Тож, актори почали давати концерти для військових, і всі вони були благодійними.

Але здається, прийшов час повертатися на екрани. Тому 11 березня вийде новий випуск “Вечірнього кварталу”, де можна буде побачити улюблених акторів та велику кількість відомих українських співаків. Тож, на сцені з’являться MONATIK,  Kola в дуеті з MamaRika, Злата Огнєвіч, ROXOLANA, FIINKA та CHEEV.

Але справжньою сенсацією стане поява доньок Євгена Кошового та Юрія Ткача. Для молодшої донечки Кошового Серафими ця поява на сцені стане дебютом, адже раніше дівчина ніколи не мала змоги показати свої таланти, які успадкувала від татуся. Дівчата вийшли на сцену разом з акторками “Жіночого Кварталу” та разом виконали пісню, яка присвячена дітям, що чекають своїх батьків з фронту.

 

Тож, якщо старша донька Варя вже давно є відомою на всю країну акторкою, то Серафима лише починає свій творчий шлях. І вже з першого виступу дівчинка вразила всіх глядачів, якими були військові та волонтери.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.