Скільки жінок було у Олександра Пономарьова після Олени Мозгової: не тільки молода красуня Марія Яремчук

Олександр Пономарьов славний не тільки тим, як гарно він виконує свої популярні пісні, а ще тим, що він є завидним холостяком, який поки що має вільне серце.

Олександр Пономарьов – знаменитий український співак, виконавець багатьох популярних як у нас, так і за кордоном пісень. Чоловік славний своїм талантом до вокалу, своєю харизмою та енергетикою. Проте попри увесь набір таких сильних якостей, Олександо Пономарьов усе ще чекає на неї, як і співає в пісні. А вона – це та жінка його серця, яку поки що чоловік не зустрів, хоч і мав багато стосунків.

Першою дружиною Олександра Пономарьова була знаменита співачка, донька легенди української музики Олена Мозгова. Вона має від виконавця вже дуже дорослу доньку. Відомо, що Олена та Олександр жили у шлюбі впродовж десят років. Мозгова розповідала, що їм було дуже складно разом, що вони абсолютно різні, а любові ніякої не було, радше повага, добре ставлення.

Олена та Олександр
Олена та Олександр

Холостяком Олександр Пономарьов тоді довго не був, адже вже 2006-го року чоловік зробив пропозицію студентці Київського університету. Його дружиною стала Вікторія Мартинюк, яка народила чоловікові сина Сашка. Пара була разом до 2011-го, а розійшлася, за чутками, через коханок Пономарьова.

Відтак, неодноразово можна було почути, що Олександр закрутив роман із молодою співачкою Марією Яремчук, донькою ще однієї легенди української пісні. Олександра та Марію не один раз бачили разом.

Олександр та Марія
Олександр та Марія

У 2015-му році в мережі з’явилися здогадки, мовляв Пономарьов одружився на 24-річній Софії, батько якої був власником алкогольного заводу у Криму.

Також ходили ще й чутки про не тільки робочі стосунки між Олександром та його директоркою Наталією.

Але все ж зараз Пономарьов і правда перебуває в цивільному шлюбі, тільки от ім’я супутниці ретельно приховується.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.