Тільки Олена Кравець його не цілувала: всі колишні Зеленського та їх поцілунки, які потрапили на фото

Володимир Зеленський ще коли був актором був дуже завидним чоловіком, він чіпляє своєю харизмою, почуттям гумору та красою, проте його серце належить усе одно тільки дружині.

Володимир Зеленський – беззаперечний лідер сучасності, талановитий та харизматичний, відданий справі та розумний шостий президент Української держави, який так вдало керує Батьківщиною в такі складні воєнні часи. Це зараз Зеленський – успішний політик, якому аплодує вся країна та цілий світ. Раніше ж його життя було абсолютно інакшим: чоловік був актором, досить затребуваним і відомим, талановитим та неповторним. Звісно, ним захоплювалися жінки, проте його серце належало й належить лише одній – нинішній першій леді Олені Зеленській. Жінка абсолютно мудра та виважена, хоч і знає: чоловік цілувався не тільки з нею. Чому? Усе просто: така доля акторів. За сценарієм він хто-завгодно, та тільки не Оленин чоловік. Усі любовні історії в кінематографічній історії Зеленського – у матеріалі.

Оксана Акіньшина

Тридцятип’ятирічна російська акторка Оксана Акіньшина розпочинає ряд кінопартнерів Володимира Зеленського. Жінка цілувалася з ним, знімаючись у популярному комедійному фільмі “8 перших побачень”.

Оксана Акіньшина
Оксана Акіньшина

Віра Брежнєва

Сорокаоднорічна українська співачка Віра Брежнєва якось вирішила спробувати свої сили в акторській майстерності. І одразу ж витягнула щасливий квиточок: жінці пощастило цілуватися із Зеленським, граючи одну з ролей у фільмі “8 найкращих побачень”.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Світлана Ходченкова

Сорокарічна російська акторка Світлана Ходченкова теж у ряді щасливиць, які цілували нинішнього політичного лідера України. Жінка грала роль у фільмі “Службовий роман. Наш час”.

Світлана Ходченкова
Світлана Ходченкова

Настя Коротка

Ще однією кінематографічною партнеркою Володимира Зеленського була тридцятисемирічна українська акторка Настя Коротка. Вона цілувалася з чоловіком у фільмі “Я, ти, він, вона”.

Настя Коротка
Настя Коротка

Надя Дорофєєва

Пощастило поцілувати Володимира Зеленського й Наді Дорофєєвій. Українська співачка зробила це в тому ж фільмі, що й Настя Коротка, у “Я, ти, він, вона”.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.