|
09.03.2023 19:15

Вася Фролова показала, як разом з чоловіком відсвяткувала день народження сина поза Україною: щасливий малий

Василіса вже тривалий час живе в Арабських Еміратах разом зі своїм чоловіком та сином, у якого вчора було День народження. Сина Василіси звуть Родіон, і йому виповнилося 2 роки. З цієї нагоди Фролова разом зі своїм чоловіком влаштувала справжнє свято, яке точно запам’ятається всім присутнім і маленькому Родіону.

На свято були запрошені маленькі друзі Родіона до дитячого хабу в Дубаї, де наразі перебуває вся родина Фролової  Звісно, це свято було й для дітей, й для дорослих, оскільки всіх діточок привели батьки. Видно, що Василіса дуже постаралася аби свято було вдалим та веселим для всіх. Адже для кожної мами День народження її дитини – це святе і кожна хоче зробити щось особливе для свого малюка.

Про особисте свято Родіона Василіса розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Жінка виклала фото, де вона разом з сином та чоловіком дуже щаслива стоїть біля святкового фону. До речі син Фролової більше схожий саме на неї, а не на чоловіка. Тож, свято пройшло добре та всі задоволені.

Також варто нагадати, що коханий Фролової є Дмитро Котеленець є телевізійним продюсером, та наразі він працює у компанії “Warner Brothers” в ОАЕ. А раніше чоловік успішно будував кар’єру на українському телебаченні. Але війна змінила життя Дмитра на 180 градусів. Тому, тепер родина Василіси буде жити в Арабських Еміратах невідомий термін часу. Оскільки контракти з телевізійними проєктами не завжди тривають довго.

Тож, виходить що Родіон певну частину свого дитинства проведе не в рідній для нього країні, і вже з самого раннього віку буде знати кілька мов, та вільно ними володіти, це вже буде величезним плюсом для розвитку малюка.