Суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська показала нареченого своєї доньки Віруні: “Думаю, це надовго”

Оля Мартиновська є не лише переможницею та суддею кулінарного шоу "МастерШеф", а ще й мамою чарівною донечки, яку ніжно називає Віруня. І саме вона є найбільшим сенсов в житі Олі.

Не секрет, що Мартиновська була заміжня, але це було вже досить давно. Жінка закохалась у свого колегу, він також був кухарем, закрутився красивий роман, а згодом Оля вийшла заміж, це якраз збіглося з гарним періодом для кар’єри Мартиновської, оскільки вона їздила у відрядження та багато працювала. Тому, на жаль, шлюб Ольги не протримався довго.

Річ в тому, що поки Ольга влаштовувала свій робочий успіх, її чоловік не зміг себе стримати та почав їй зраджувати, до того ж не сильно цей факт приховував. Спочатку Оля винила себе та намагалась змиритися з цим та налагодити стосунки. Але згодом вона зрозуміла, що не може пробачити та подала на розлучення.

З тих самих пір Оля залишилась сама з дитиною на руках. І це стало для неї поштовхом розвиватися ще більше та працювати заради того, аби дати Віруні гарні умови життя. Тому, для неї донька є найважливішою людиною у всьому світі. І саме Віра дарує своїй зірковій мамі сили для нових звершень.

Мартиновська доволі часто викладає фотокартки з донькою, адже вона її дуже любить і цінує. Віра знайома з друзями Олі Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським, і вони обидва сприймають маленьку як рідну людину, оскільки й сама Оля є для них близькою.

Сторіс Олі

Так, днями Мартиновська показала фото де Віруня обіймається з хлопчиком, і вони виглядають дуже щасливими. Фото Оля підписала так: “Друзі, думаю це надовго”. Тож, донька Мартиновської вже товаришує з хлопчиками і це дуже добре, адже комунікація така є дуже важливою для дітей у такому віці.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.