Зіркові холостячки країни: що відомо про стосунки Тіни Кароль, Наталії Могилевської та Лесі Нікітюк

Українські зіркові холостячки невпинно продовжують дуже інтригувати своїх палких шанувальників тим, чи вільне їхнє зоряне серце, чи вже ні.

Українські знаменитості такі трудоголіки, що вони часом можуть просто забувати про своє особисте життя. Це й не дивно, адже вони так багато працюють, що іноді можуть буквально не знайти вільної хвилинки для того, щоб піти на побачення чи ще щось. Так, у нашому шоу-бізнесі безліч зірок, які мають колосальні успіхи в кар’єрному плані, проте сильно відстають від колег у особистому плані. Таких знаменитостей у нас багато, на їхні серця полюють чи не всі чоловіки, які захоплені творчістю зірок.

Тіна Кароль

Популярна співачка після того, як поховала коханого, який помер від важкої хвороби, уже багато років самотня. Наразі єдиний чоловік у її житті – це син Веніамін, однак і він далеко, хлопець живе та навчається в Англії. Тіні завжди приписують якісь бурхливі романи та опіки молодих артистів. Але сама ж жінка нікого не підпускає до себе близько і поки не планує вступати у якісь стосунки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Леся Нікітюк

Українська артистка є дуже завидною нареченою. Відомо, що Леся мала стосунки з якимось таємним чоловіком, вони були болісні. Та це єдиний зв’язок, про який наважилась розповісти телеведуча. А все інше це нічого більшого ніж плітки, той же роман з Сергієм Притулою, не підтверджений. Сама жінка зізнається, що у своїй сім’ї вона відповідає за кар’єру.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Наталія Могилевська

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська користувалася шаленою популярністю серед чоловіків. Вона за життя мала не один і не два любовні романи, про які гудів увесь шоу-бізнесу. Серед її історій кохання – шлюб із Дмитром Чалим, ймовірний роман із Владом Ямою, історія із Єгором Долініним. Останнім же її чоловіком, про якого хоча б хтось знав, – це був Петро Дмитриченко.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.