Зламали всі стереотипи минулого: хто з зірок має татуювання і які саме – Дорофєєва, Потап, MONATIK та інші

Українські знаменитості стають чудовим прикладом для багатьох своїх шанувальників та шанувальниць того, як виглядати стильно, модно та сучасно.

У сучасному світі ставлення до татуювання кардинально відрізняється від того, як до малюнків на тілі ставилися ще буквально десять років тому. Сьогодні буквально кожна друга людина має тату – чи то малесеньке, ледь помітне, чи то – на всю спину чи руку, без різниці. У нинішній час питання, чи є в людини тату навіть не ставиться, бо в цьому немає нічого дивного. Ви можете навіть подумати: до чого тоді вся ця преамбула. Відповідь дуже проста: десяток років тому татуювання сприймалися як дуже сміливе рішення, а більше ніж десять років тому тату вважалося абсолютно неприйнятним. Раніше говорили, що маючи татуювання, людина не зможе влаштуватися на пристойну роботу, ну а тим більше – стати відомою. Та наші сучасні знаменитості розтрощили вщент усі стереотипи. Вони довели: можна бути із татуюванням, і зі статусом. Хто має тату із шоу-бізу – далі в матеріалі.

Надя Дорофєєва

Знаменита українська співачка, сольна виконавиця багатьох пісень, що стали відомими, Надя Дорофєєва бає не одне татуювання. Жінка може похизуватися блискавкою на ребрах, написом на руці про те, що все, що потрібно, – це любов, трояндою на лікті тощо. Жінка також має тату на ногах.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Олексій Потапенко

Популярний український репер, знаменитий продюсер Олексій Потапенко теж має не одне й не два татуювання. Найбільш помітними з них є написи на лівій руці виконавця. Вони досить жирні та масивні, їх не можна не помітити.

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

MONATIK

На відміну від попереднього співака, український виконавець MONATIK має навпаки – дуже мінімалістичні та ледь помітні татуювання. Дмитро Монатік з’являється на фотографіях із акуратними тату: на пальцях це ніби плеєр, а на шиї – якісь ініціали, літери. Також він має тату на руках – вони дещо більші.

MONATIK
MONATIK

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.