Як змінювалися зірки за роки своєї популярності: Настя Каменських, Аліна Гросу та Ірина Білик

Популярність, безперечно, змінює людей – зовнішньо так точно, адже знаменитості починають бути впізнаваними, і через це намагаються довести себе до ідеалу.

Ми часто говоримо про те, що популярні знаменитості – це такі ж самі люди, як і кожен із нас. Вони мають почуття, страхи, переживання, сльози та радість, однак єдине, що їх відрізняє, – це надмірна впізнаваність. Часто у суспільстві говорять про зіркову хворобу. Це, мабуть, коли людина перестає бути собою, змінюється внутрішньо, втрачає себе таку, якою вона була до популярності. Це, певна річ, не є дуже добрим. А от зовнішні зміни зірок – це природно, адже вони намагаються виглядати якнайкраще, бо знають: за ними цілодобово стежать шанувальники та шанувальниці, журналісти та журналістки тощо. Саме через це ми підібрали для вас серію фотографій, на яких можна побачити, якими були наші українські зірки на початку того, коли прокинулись популярними, та якими вони стали зараз – коли їхній відомості вже не один, і не два, і не три роки.

Настя Каменських

На початку своєї кар’єри популярна співачка Настя Каменських – це яскрава жінка з пишними формами. Виконавиця тоді була повненькою, дуже кучерявою та з бордовим волоссям. Вона вдягала образи із глибоким декольте. Нині ж жінка схудла на значну кількість кілограмів, має таке ж кучеряве, проте чорне та вкладене волосся, натуральний макіяж та кежуал-образи.

Настя Каменських
Настя Каменських

Аліна Гросу

Популярна співачка Аліна Гросу погриміла на весь світ ще будучи зовсім маленькою дівчинкою. Тоді вона почала випускати пісні, які запам’ятовувались усім. Спершу вона була кучеряшкою, згодом дівчина мала хвилясте темненьке волосся, а зараз Гросу – ефектна блондинка.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Ірина Білик

Популярну українську співачку Ірину Білик дійсно можна не впізнати, якщо глянути на її давніші фотографії. На початку кар’єри вона була дівчиною з пишною укладкою, потім із блондинисто-чорним волоссям та червоними губами, далі – коротка червона зачіска, а зараз – блондинка із рівним волоссям.

Ірина Білик
Ірина Білик

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.