Провідні та модні перші леді світу: як вдягаються Олена Зеленська, Бріжит Макрон, Королева Летиція

Бути стильними та вишуканими – це одна із задач, яка стає перед кожною дружиною президента. Тоді жінка стає Першою леді, і на неї звертають увагу всі.

Перші леді – це унікальні жінки. Дружини президентів не тільки підтримують своїх чоловіків, створюють домашній затишок, вони ще і є взірцями справжньої сучасної та модної жінки. Перші леді займаються своєю справою, беруть участь у різноманітних офіційних зустрічах. Безперечно, вони мають виглядати на всі сто, адже знаходяться, як і їхні чоловіки, під постійним прицілом телекамер та фотоапаратів. Над їхніми образами працюють стилісти, візажисти, перукарі – одним словом, професіонали. Як виглядають три впливові світові жінки – читайте та дивіться далі в матеріалі.

Олена Зеленська

Перша леді Української держави Олена Зеленська вражає своїми ідеальними образами. Жінка з’являєтся в діловому, проте такому легкому стильному одязі. Найчастіше – це брючні костюми, або ж стримані сукні. З приходом в Україну повномасштабної війни жінка ще й вдягає темні кольори, колір хакі, хоч раніше в її гардеробі переважали світлі відтінки.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Бріжит Макрон

Перша леді Франції Бріжит Макрон неодноразово говорила, що намагається зберігати стиль істинної француженки. Жінка просто обожнює коротку довжину суконь та спідниць. Якраз-таки і у платтях, і у спідницях вона з’являється найчастіше. Також буває вона і штанних костюмах, проте це рідше. Перша леді просто обожнює підбори, тому на них вона постійно – поєднує з будь-яким образом.

Бріжит Макрон
Бріжит Макрон

Королева Летиція

Королева Іспанії Летиція – це світовий взірець моди, жіночності та вишуканості. Найчастіше жінка показується у фантастичних сукнях. Вони нижче коліна, різних кольорів та фасонів. Рідше Летиція з’являється у штанах. Кольори ж жінка обирає яскраві, часто – це червоний, який дуже пасує кольору волосся королеви.

Королева Летиція
Королева Летиція

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.