“Давно про це мріяла”: Ксенія Мішина показала чоловіка, який має доступ до її тіла – це не Еллерт

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка полюбилась глядачам своєю щирістю та професіоналізмом. Саме тому, більша кількість її прихильників дуже переймається особистим життям жінки.

Заради того, аби знайти для себе гідного партнера по життю та чоловіка, який стане рідним для її сина Платона, вона вирішила взяти участь у найромантичнішому шоу країни “Холостячка”. Там зібралась велика кількість чоловіків, які хотіли підкорити Мішину, і всі вони були дуже різними. Та в акторки були певні стандарти, під які, звісно, підходили далеко не всі.

Ксенія Мішина

Вся країна затамувавши подих спостерігала за тим, як розгортаються романтичні історії Ксенії з різними чоловіками. Оскільки чоловіки різні, то й стосунки розвивалися по-різному. У глядачів був свій фаворит, а у Мішиної інший. Тож, до фіналу дійшли Олексій Тригубенко та Олександр Еллерт. І саме Саша став тим чоловіком, який попри свою дивакуватість зміг полонити серце красуні.

Звичайно після зйомок Мішина та Еллерт почали жити разом і вже в реальному житті будувати стосунки та приймати один одного такими, якими вони є насправді. Притирання завжди проходить важко, адже всі ми маємо свої звички, які когось можуть не влаштовувати, і це нормально. Тому й ця пара не стала виключенням. Але свої виклики у стосунках вони проходили гідно, та це було лише перший час. А ось потім все стало гірше і вже ні в кого не залишилось сил долати ці перепони й пара розійшлась.

Тепер кожен живе своїм життям, і під час війни Ксенія вирішила взяти себе та своє здоров’я у свої руки. Тому зараз м часто бачимо, як жінка відвідує спортзал, басейн, масажистів та слідкує за своїм харчуванням. Відомо, що жінка не вживає м’ясо та міцні напої, це дозоляє їй тримати себе в тонусі, а також жінка медитує і розповідає про це у своїх сторіс.

Масажист Мішиної

Кілька місяців тому жінці приписували роман з масажистом, адже на сеанси вона ходила до нього додому. Згодом ця історія забулась, але днями акторка виклала історію, де розповіла, що її масажист Юра – це єдиний чоловік, який має доступ до її тіла. Подумати після таких слів можна будь-що. Та насправді це лише масаж, який дозволяє Мішиній підтримувати гарну форму своїх частин тіла.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.