Молодший син Григорія Решетніка Сашко став новим обличчям світового бренду “Dolce & Gabbana” (ФОТО)

Кожна відома родина та особистість в певний момент сягає свого піку популярності, тому, вони часто стають обличчями різноманітних брендів. Це стосується й українських, й світових.

Родина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка є зразковим взірцем для всіх пар у світі, адже їхні стосунки побудовані настільки гармонійно, що здається, ніби вони ідеальні. Це стосується як відносин між ними двома та виховання дітей. Христина щодня демонструє, як вона проводить час з трьома синами. Для кожного жінка завжди знаходить час та ще й встигає при цьому працювати й приділяти час собі.

Насправді побудувати настільки гарний режим, це велика праця, адже діти все одно забирають більшу кількість часу. Цього не оминути, кожному з синів потрібна увага мами, допомога в якомусь питанні. І якщо Ваня та Дмитро вже більш менш дорослі, то маленький Сашко потребує всієї уваги від мами, тата й братів. Це звичайна історія багатодітних родин, але те, як з усім цим порається Христина – викликає захоплення.

Напевно, Сашка в історіях дружини Решетніка більше, ніж її самої, оскільки вона з ним майже постійно знаходиться. Вранці, вдень та вночі, поки Саша не засне. Чудово, коли мама настільки віддається вихованню синів та ще й знаходить час на відновлення для себе.

Відомо, що у дітей зараз канікули у школі, тому, Дмитра й Ваню відправили на відпочинок до бабусі з дідусем, а ось молодший син залишився з батьками. І оскільки Гриша багато працює, то з малюком постійно залишається мама.

Сторіс Христини

Так, днями жінка показала як Сашко ходить по дому у білизні від світового бренду “Dolce & Gabbana”. Звичайно самому Сашкові немає різниці, у що він одягнений, але Христина має гарний смак і одягає синів стильно. Тому, вона написала, що Сашко тепер став новим обличчям “Dolce & Gabbana”. Звісно, це все жарти, проте, можливо у майбутньому так і станеться, бо родина досить відома і можна зробити класну колаборацію.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.