Тільки природна краса і червона помада як у Кароль: як виглядає дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко

Дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова Олександра завжди має привабливий, доглянутий та розкішний вигляд. Як зараз виглядає жінка? Які секрети краси використовує? Читайте в нашому матеріалі.

Олександра Кучеренко – українська журналістка, професійна танцівниця, модель. Її творча діяльність та отриманий титул Міс Україна 2016, вимагає від жінки постійно підтримувати свою незрівнянну красу та молодість.

Прихильники дівчини зацікавилися, як жінці вдається мати такий вигляд, а головне залишатися такою милою та тендітною. Дівчина зізнається, що найголовніший секрет, який вона використовує багатьом знайомий, проте не всі звертають на цей факт належної уваги.

Олександра зазначила, що важливо поважати себе, цінувати та любити те, що маєш. З любов’ю до себе, приходить обізнаність в правильному догляді за шкірою, хоча б базовому, нова зачіска, покупка речей та багато інших приємностей.

Звичайно, що навколишнє середовище, неправильне харчування, неякісна вода – дуже впливають на наше здоров’я та загальний стан шкіри, тому ми можемо лише мінімізувати цей вплив, обравши здорову їжу, спорт та очищену воду.

Зазначимо, що дівчині дуже личить червона помада. Олександра завжди робить правильний мейкап, який тільки підкреслює всі переваги у зовнішності дівчини.

Ведуча і модель Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Нагадаємо, що у 2019 році стала офіційною дружиною відомого телеведучого Дмитра Комарова. Майбутні закохані познайомилися під час конкурсу краси у 2016 році. Саша була учасницею, а Дмитро входив до складу членів журі.

Олександра Кучеренко та її чоловік Дмитро Комаров

Пропозицію Комаров своїй другій половинці зробив дуже романтично, під час польоту на вертольоті над неймовірною столицею України. Подружжя з теплотою у серці буде пам’ятати такі чуттєві моменти зі свого життя.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.