Екс-дружина Остапчука Горняк провела цікавий вечір в компанії екс-чоловіка Славії Дзідзьо: “Рада бачити тебе”

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк не сумує за колишнім, а продовжує жити звичним, нормальним життям. Нещодавно показала, як провела свій вечір в Ужгороді.

У своїх соціальних мережах Христина часто публікує відео та різні світлини, як відпочиває, проводить своє дозвілля та буває на різних заходах.

Як виявилося, Христина зараз в Ужгороді з важливою ціллю. Мала змогу побувати на вечорі, який організував благодійний фонд “HOPE UA” для того, аби зібрати для захисників України 3 млн гривень. Ведучим заходу став Юрій Горбунов. Були присутні й інші українські артисти.

Так, у своєму Instagram-блозі показала виступ співака Дзідзьо, де зазначила, що дуже рада його бачити. Христина також заспівала з артистом. Навколо панувала дуже тепла, спокійна та душевна атмосфера.

Сторіз Христини Горняк

І найголовніше, сам результат благодійного заходу. Разом, спільними зусиллями, завдяки різним лотам вдалося зібрати понад 2 млн 200 тис. гривень. Це дуже хороша новина, адже кошти точно стануть в пригоді для всіх захисників України.

Нагадаємо, що з 2020 по 2022 рік перебувала в офіційному шлюбі з телеведучим Володимиром Остапчуком. Причину справжнього розлучення пари не відомо й дотепер.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Спільних дітей в екс-коханих не було. Тепер жінка повністю щаслива. Та й Володимир довго не сумував, адже живе з новою дівчиною Катериною Полтавською.

Горняк зізнається, що тільки зараз виходить на нормальний моральний стан. Все починає бути в балансі, що йде жінці на користь. Радить всім дівчатам нічого не боятися, обрати свій спокій та внутрішній стан.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.